Velkommen tilbage fra sommerferie

Så er sommerferien slut og vi sætter fokus på en ny sæson i Holbo.

En af de ting, der har fyldt i sommerferien for mange spejdere, er Spejdernes Lejr 2017.

Vi havde en hyggelig, spændende, udfordrende, anstrengende og enestående lejr, som mange vil huske resten af deres spejdertid.

Der blev hygget, spillet, leget, snakket og knyttet venskaber på tværs af landegrænser. Specielt vores venskabs gruppe fra Færøerne, var en hyggelig partner for de fleste.

Fra leder side, blev der også knyttet bånd på tværs af landegrænserne og vi arbejder på, at komme på besøg hos nogle af de udenlandske grupper.

Men det er ikke kun i sommerferien Spejdernes Lejr fylder. Den fylder også i vores dagligdag – lige nu specielt i vores hytte!!

Der har været en utrolig udveksling, af genstande på lejren!!

Vi har en kæmpe bunke ting liggende, som diverse spejdere har glemt at få med hjem. Desuden er der en del spejdere som har fået ting med hjem, som ikke er deres.

I må meget gerne gennemgå jeres børns og egne ting, for bestik, tallerkener, tøj o.lign. som ikke høre til i jeres gemmer og som måske ovenikøbet har indgraveret/skrevne navne fra andre spejdere. Der er mange der vil være glade for, at få deres personlige ting tilbage.

Samtidig må I også meget gerne, gå tingene igennem og se om I har fået alle jeres ting med tilbage. Vi har kun mulighed for, at opbevarer de glemte ting i en kort periode, så få kigget tingene igennem og meldt tilbage, så vi kan få tingene ud til de rette personer.

Vi glæder os til et helt nyt år med masser af spejderaktiviteter.

Næsten alle grene starter op i næste uge, mikroerne dog allerede i morgen lørdag og klanen er startet.

En af de første aktiviteter der kommer er oprykningsweekenden, som afholdes .

Oprykningsweekenden er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor spejderne forlader deres gamle grene og rykker op i en ny gren.

Indbydelsen til oprykningsweekenden kan findes her.

Velkommen til et nyt og spændende år i Holbo Spejderne.

På ledernes vegne.