Holbo Gruppe deltager i ”Sov Ude” som er en landsdækkende begivenhed i perioden den 20 -21 maj. 2017. Sov Ude er et nyt initiativ fra Det Danske Spejderkorps, der sætter fokus på de små og store oplevelser, som friluftslivet, naturen og mørket tilbyder. Formålet er at inspirere flere til, at sove ude i det fri.

Alle uanset om man er spejder eller ej inviteres med udenfor til hygge, madlavning, aktiviteter, afslapning og en nat med månen og stjernerne som natlampe. Alle kan være med, uanset om man er garvet spejder eller bare drømmer om, at falde i søvn under stjernerne og vågne op til fugle sang. Sov ude er for alle, også bedste forælder eller andre der blot vil opleve naturen sammen med os på spejdergrunden dette døgn.

Er du i tvivl om, din kammerat har det der skal bruges af udstyr til en nat i det fri, så fortvivl ikke. Vi har i Holbo gruppe nok en sovepose og et sæt spise grej som din ven eller veninde kan låne. Hvis du er spejder hos os, og tager en ven eller veninde med, så modtager I vores mærke ”spejderven” som må bæres på uniformen.

Vi forventer en deltager pris på 65,- kr.

Nærmer information kan findes her.