Holbo Spejderne - Junior divisions turnering 2018 - Holbo Spejderne

Junior divisions turnering 2018

Tur info

Kategori: Divisions-turnering
Startdato: 09-06-2018
Startdato: 10-06-2018
Deltagere: Junior
Flickr-link:Flickr

Efter successen i 2017 med en junior divisionsturnering i klassiske spejderfærdigheder blev konceptet gentaget i 2018. Igen i år blev turneringen afviklet på Gurredam i samme weekend som der var divsionsturnering for mikro og minispejdere (den deltog Holbo ikke i)

Der var 15 deltagene patruljer fra 9 grupper,  1. Kokkedal, 1. Helsingør, Birgitte Gøye (Hillerød) De Vilde Svaner (Nivå), Espergærde, Hammermølle, Prins Hamlet (Helsingør) Ramløse og Holbo.

Holbo stillede med 2 patruljer, Bæverne og Panterne.

I år var der flere opgaver der skulle løses inden for en bestemt tidsramme. Så efter opstart blev første opgave udleveret – det var en morsekode der fortalte hvad der skulle bygges på lejrpladsen. Senere kom der andre opgaver bl.a. tip en 13er – og lav 5 forskellige knob

Pga. tørken var der bålforbud. – derfor skulle der ikke graves bålplads. Det ændrede også menuen – så der blev udleveret madpandekager der skulle ligge i vand et par minutter  (men ikke i 10 minutter) inden de var klar til spisning.

Eneste ting der ikke talte i konkurrencen var lejr”bålet” lørdag aften – det stod lederne for.

Søndag morgen skulle der laves havregrød – igen uden bål. Så det var havregryn (sukker) salt og dertil tilsat kogende vand.

Derefter skulle lejrpladsen ryddes.

Afsluttende evaluering – og tak for denne gang