Holbo Spejderne - Junior PL/PA 2017 - Holbo Spejderne

Junior PL/PA 2017

Tur info

Kategori: Divisions-turnering
Startdato: 04-03-2017
Startdato: 05-03-2017
Deltagere: Junior
Flickr-link:Flickr

For 4. år i træk har et hold af juniorledere i Øresund Division arrangeret et fælles patruljeleder og patruljeassistent kursus for juniorgrenen.

I 2017 var det som i 2016 et arrangement med overnatning – i år hos Prins Hamlet gruppe,

Juniorerne blev blandet i patruljer på tværs af grupperne – således at de 4 deltagere fra Holbo gruppe var i 4 forskellige patruljer sammen med deltagere fra 1. Helsingør, 1. Kokkedal, De Vilde Svaner (Nivå), Hornbækspejderne (Store Bjørn), Ramløse gruppe og for første gang deltog Prins Hamlet gruppe (værterne). Der var 5 patruljer i alt – så det er ikke alle deltagerene der har fået lov at være sammen med 1 spejder fra Holbo gruppe.

I år var temaet kommunikation. Vi startede igen i år med samarbejdsøvelser – så spejderne lærte hinanden at kende. Efter frokost skulle spejderne finde på patruljenavne og lave deres logo i fondant. Vi havde nogle legoøvelser. Der blev forberedt lejrbål, lavet kylling i karry med tilhørende nudler på trangia – og afholdt lejrbål. Lørdagen blev afsluttet med kage og varm cacao.

Søndagen blev brugt på et stjerneløb med 12 poster samt evaluering. Post rækkefølgen blev bestemt af terningslag.

Da Øresund Division ikke har en billed side repræsenterer billederne alle deltagerne fra divisionen, og ikke kun Holbo gruppe.